Glæd dig til en fantastisk sommer

Nyd sommeren i Taastrup ByMidte

Få en sommer fyldt med gratis og fantastiske arrangementer i Taastrup ByMidte! Vi har arbejdet hårdt på at gøre vores gade til et endnu mere attraktivt sted, både for shopping og for at mødes med venner og naboer. Med vores populære byfester, som tiltrækker tusindvis af besøgende, og vores engagerede kræmmere, er vores by altid fyldt med liv og fest.

Sommerfest 3. juni

Og denne sommer er ingen undtagelse! Vi starter med vores store sommerfest den 3. juni, som inkluderer Frivillighedsdagen med masser af spændende deltagere og underholdning af Cecilie Noer. Og på Axeltorv kan du opleve en spektakulær koncert med Morten Remar og hans nye band "De lykkelige kværulanter". Efter koncerten spille One Size hos Finn, og kl. 15 er der magisk trylleshow med Daniel Thomsen. Se hele programmet her

KUL'TOUR 2023

Men det er ikke alt! Mini Skills kommer til Domhustorvet fra 6.-10. juni, hvor unge mennesker fra forskellige erhverv vil dyste mod hinanden og vise deres færdigheder. Der er dj-musik hver eftermiddag og projekter fra lokale skoler om formiddagen. Se hele programmet her

Kunstnermarked

Den 17. juni kan du opleve Kunstnermarked på Axeltorv, hvor ca. 20 forskellige kunstnere vil udstille deres malerier, keramik og skulpturer. Vi udlodder endda 3.000 kr. til køb af et kunstværk hos en af de talentfulde kunstnere. Se mere her

Musik i gaden hele sommeren

Og det bliver endnu bedre! Fra d. 24. juni til og med d. 2. september vil der være musik i gaden hver lørdag forskellige steder, der skifter mellem Konditorhjørnet, Tinas Pølser/Chimpansen/VIVI. Bernhagen/Mango og på Axeltorv. 4 lørdage bliver gaden lukket fra Fredensvej - Vestervej. Så kan nyde fantastisk underholdning mens du spiser og shopper.

Programmet bliver offentliggjort så snart vi har alle de praktiske ting på plads. Så hold øje med hjemmesiden og Facebook.

Og selvfølgelig vil vores lokale restauranter og caféer, såsom Mango, Tinas Pølser, Chimpansen, Finn Inn og Vinbaren ud for Taastrup Ny Vinhandel, sørge for at du ikke går sulten eller tørstig hjem.

Så kom og oplev sommeren i Taastrup ByMidte, hvor du kan få masser af sjove, spændende og gratis oplevelser. Vi glæder os til at se dig!

Mange hilsner fra 

Bestyrelsen

Skrevet d. 24.05.2023