Kunstnermarked på Axeltorv lørdag d. 17. juni

Ledige pladser
Optaget
Dine valg
Tip: Træk for at navigere rundt

Kunstnermarked på Axeltorv

Lørdag d. 17. juni kl. 10-14 

Igen i år afholder Taastrup ByMidte Kunstnermarked på det hyggelige Axeltorv. Arrangementet er i samarbejde med KULTOUR. Det bliver en farvepalet af kunstnere fra nær og fjern.

Også i år skal du bestille din plads direkte på her hjemmesiden. På kortet er der en oversigt over de 16 pladser der er til rådighed. Hver plads koster kr. 325 og i prisen er der inkluderet en pavillon på 3 x 3 m med sider. Hvis I er to eller flere der vil dele pavillonen, er dette også en mulighed. Blot bestil 1 plads, og skriv hvem der deltager i kommentarfeltet ved bestillingen.

Kom og vær med til en hyggelig dag på Axeltorv, hvor vi håber at så mange som muligt har lyst til at deltage, med malerier, keramik, skulpturer i bronze, sten og stål, kunsthåndværk og meget andet.

Vi har sørget for at du kan nyde nogle dejlige toner og i vinbaren kan der købes tapas, vin og vand. Og i lighed med tidligere år, vil der være en konkurrence blandt publikum om et gavekort på kr. 3.000 som skal benyttes hos en af jer der er med på kunstnermarkedet.

Bestyrelsen i ByMidten og KULTOUR håber at vi igen i år får en rigtig dejlig dag og at så mange kunstnere som muligt vil støtte op om arrangementet.

På bestyrelsernes vegne

Helle Hviid

 

Kunstnermarked på Axeltorv lørdag d. 17. juni

Afholdes: 17. juni 2023
Deadline: 12. juni 2023
Sted: Taastrup ByMidte

Tilmelding / Bestilling

Kunne du tænke dig at bestille en plads?

Plads Pris

Udfyld nedenstående

Herunder kan du se de pladser du har valgt.

Plads Pris

Andre events