Update vedr. Musik i gaden hver lørdag

Update vedr. Musik i gaden hver lørdag

 

God nyhed

Konditorhjørnet er i fuld gang igen. Men trods dette, har vi valgt at flytte det programsatte arrangement hos Konditorhjørnet d. 22.7. til Bernhagen/Cafe Mango/Hos Ramus. Men d. 26.8. kommer Bajads som planlagt og spiller hos Konditorhjørnet. 

Plakaterne er taget ned, men vi spiller stadig musik...

Selvom plakaterne er taget ned, har vi stadig musik i gaden, du kan se hele programmet her i nyhedsbrevet.

Tak fordi I støtter op om arrangementerne

Det er så dejligt at se så mange musikglade mennesker til vores musikarrangementer. Det betyder rigtigt meget for os der arrangerer Musik i gaden, musikerne og ikke mindst butikkerne, at I støtter op om vores arrangementer.

Så bliv endelig ved med det, og kom og vær med til de næste arrangementer med endnu mere musik og sommerstemning. Og fra på lørdag har vi sørget for ekstra siddepladser.

Støt om de butikker der er med til at gøre det muligt, at vi har en af de bedste handelsgader og at vi har musik i gaden. Vi satser på at gentage succesen til næste sommer. 

Gaden lukkes 5 lørdage

For at skabe den helt rigtige sommerstemning, bliver gaden lukket fra Fredensvej til Vestervej d. 22.7., 29.7., 5.8., 19.8. og d. 2.9. lukker vi hele hovedgaden i forbindelse med Høstfesten

ByMidten er på Facebook, og det vil hjælpe rigtigt meget, hvis du deler vores opslag, for jo flere der ser hvad vi og vores butikker laver jo bedre.

Bestyrelsen

 
Skrevet d. 17.07.2023