Musik på Axeltorv

Afholdes d. 7. juni 2019 - Axeltorv

Vi byder endnu engang velkommen til South Coast Stompers som vi tidligere har haft på besøg - dels på Axeltorv og i forbindelse med den årlige byfest.
Orkestret er hjemmehørende i lokalområdet, hvor det ofte spiller i Medborgerhuset og til kirkekoncerter under ledelse af kapelmester Svend Hammel, som er orkestrets trommeslager og sanger.
Besætningen er traditionel, med en blæsergruppe på trompet, trombone og clarinet, og en rytmegruppe med klaver, bas, banjo og trommer. South Coast Stompers har et ganske alsidigt repertoire med kendte og mindre kendte numre fra New Orleans og den gyldne swingtid. Den står på glad musik i Viften i de kolde og mørke vintermåneder med numre som Bourbon Street Parade, Jeepers Creepers og Roses of Picardy.

South Coast Stompers består af Meinert Nielsen (piano og sang), Svend Hammel (trommer og sang), Fin Alfred Larsen (banjo), Lars Jensen (bas), Ole Mathiasen (trombone), Elof Bjørn Andersen (klarinet) og Ole F. Frandsen (trompet)

 

 

Line up:

  • Svend Hammel (trommer), Lars Jensen (bas), Meinert Nielsen (klaver), Ole Frandsen (trompet), Ole Mathiasen (trombone), Erik "Murer" Nielson (klarinet, saxofon og fløjte) og Nina Ehrenstråhle (banjo og sang).